Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Wandel Mee Door Sneek

Avondvierdaagse Sneek viert 50-jarig jubileum in 2024

Wandel mee door Sneek

Jubileumeditie

In 2024 bestaat de Avondvierdaagse Sneek maar liefst 50 jaar. Om dit te vieren, hebben de organisatoren extra hun best gedaan om er een onvergetelijke editie van te maken. Er zijn nieuwe, uitdagende routes uitgezet en er zullen allerlei feestelijke activiteiten plaatsvinden.

Voor jong en oud

De Avondvierdaagse Sneek is een wandelfestijn voor jong en oud. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of conditie. Er zijn verschillende afstanden om uit te kiezen, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Ook voor opa's en oma's, ooms en tantes en andere belangstellenden is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich verzamelen op het Veemarktterrein bij de finish om de wandelaars aan te moedigen.

Routes en data

De Avondvierdaagse Sneek vindt plaats van maandag 3 juni tot en met donderdag 6 juni 2024. De start is iedere dag om 18.00 uur bij de Veemarkthal in het centrum van Sneek. De 5 km en de 10 km worden in verschillende startblokken ingedeeld. De routes voeren door de mooiste plekjes van Sneek, zoals het centrum, de Waterpoort en het Nationaal Park De Alde Feanen.

Inschrijven

Inschrijven voor de Avondvierdaagse Sneek kan vanaf maart 2024 via de website van de organisatie. Houd voor meer informatie en het laatste nieuws de website en de socials van de Avondvierdaagse Sneek in de gaten.


Comments